ТЕХНОЛОГИИ РАЗВИТИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ТВОРЧЕСКОЙ ГОТОВНОСТИ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ К ПЕДАГОГИЧЕСКОМУ ТРУДУ - Бахтибаев, А.А. (Вестник КазНПУ имени Абая. Серия: Исторические и социально-политические науки, 2021)
Оқытушыға студенттердің өзіндік оқу-танымдық, ғылыми-зерттеу және кәсіби-практикалық қызме-тін басқару сияқты оқыту түрлері толық көлемде берілуі тиіс. Ақылы оқуға көшу жағдайында, нарық басым ғылыми және өндірістік бағыттарды анықтаған кезде оқытушылардың бәсекеге қабілетті педагоги-калық технологияларды, студенттердің әлеуетті мүмкіндіктерін дамытатын оқыту әдістемелерін, олардың білімге, жаңашылдыққа, шығармашылық белсенділікке және кәсіпқойлыққа ұмтылысын неғұрлым сапалы әзірлеуі мүмкін.